Online sportfogadás: Lemaradhat a rájátszásról a Golden State Warriors

április 1, 2024

Húsvéthétfő nem is szólhatna másról, mint a topligás fociról, hiszen jönnek a Serie A meccsek, míg kedden Angliában is elkezdik rúgni a bőrt. Ráadásul már április van, vagyis közeledik a szezon vége: talán még nem késő fogadni és beszállni a Bajnokok Ligája fináléjára, illetve a magyar férfi labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki meccseire kisorsolandó jegyekért zajló versenybe. De most hagyjuk kicsit magukra a futball fogadás rutinos rókáit – irány az Amerikai Egyesült Államok!

Az NBA alapszakasza a végéhez közeledik, az erőviszonyok pedig mindkét főcsoportban egyértelműnek tűnnek: megvan az első tíz helyezett, a 11-15. pozícióban veszteglő klubok már nem nagyon szólhatnak bele a fontos kérdésekbe. Egyet kivéve: a Houston Rockets még nem mondott le a Play-In Tournamentről, amelynek kiharcolására összesen nyolc mérkőzése maradt. A texasi csapatnak ráadásul nem akárkit kell kipöckölnie a legjobb 10 közül, hiszen az utóbbi évek egyik legeslegjobb gárdája, a Golden State Warriors áll az utolsó Play-In-t érő helyen. Az elmúlt évtized legdominánsabb klubjának idén nagyon nem megy a szekér, a nagy hármas kiöregedni látszik, oda az egyeduralom.

Ugyanakkor egy utolsó táncra még kaphatók a veteránok, akik a houstoni közeledést látva négymeccses nyerőszériát kapartak össze, így az oddsok egyértelműen az ő kvalifikációjukat prognosztizálják.

Persze, a GSW-Rockets versenyfutáson kívül is találnak még néhány izgalmas NBA-meccset a kosárlabda fogadás hívei, hiszen elindult a helyezkedés, nézelődés, hogy ki kivel játsszon majd a Play-Off első körében. Válogass a legjobb oddsok közül, fogadj a legizgalmasabb meccsekre és nézd élőben az alapszakasz, valamint a rájátszás összecsapásait az Unibet TV-n!