Online sportfogadás: Lengyel-magyar párharcok a Bajnokok Ligájában

október 18, 2023

Véget ért az Eb-selejtezős futballdömping, így a hét közepén a kézilabda fogadás kerülhet a középpontba, méghozzá a férfi Bajnokok Ligája ötödik fordulója kapcsán. Szerdán három, míg csütörtökön öt mérkőzést rendeznek a BL-ben, ahol két magyar sztárcsapat is pályára lép, egyaránt lengyel ellenféllel szemben, azonban erősen eltérő győzelmi esélyekkel.

De ne szaladjunk ennyire előre, először lássuk a szerdai játéknap kínálatát: a mindig bombaerős Barcelona szinte biztosan hengerelni fog a Celje otthonában, megtartva ezzel hibátlan mérlegét, illetve a B csoport első helyét. A GOG és a Montpellier szintén ebben a nyolcasban küzd, a hazai pályán játszó dánok – az oddsok alapján – egy hajszálnyival esélyesebbek a két pont megszerzésére. Az A csoportban a Paris SG és az Aalborg a második pozícióért harcolnak majd a nap rangadóján.

Csütörtökön érkeznek a magyar gigaklubok, a Veszprém és a Szeged! A bakonyi gárda a Wisla Plock csapatát látja vendégül, méghozzá a magabiztos hazai siker reményében: Momir Ilics tanítványai csak a GOG-val szemben maradtak alul, a másik három ellenfelüket – köztük a címvédő Magdeburgot – legyőzték. A Tisza-partiak közel sem állnak ilyen jól, miután csak az Aalborg ellen jött össze a siker, ráadásul most a tavalyi döntős Kielce otthonában kellene egy bravúrgyőzelem Kárpáti Krisztián legénységétől… A játéknap legszorosabb mérkőzése a Kolstad-Kiel összecsapás lehet, de a Magdeburg-Porto találkozó is tartogathat izgalmakat.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj legalább kettes kötésben, minimum 3000 Ft értékben a kézilabda Bajnokok Ligája meccseire és máris egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat!