Online sportfogadás: Londoni derbi a PL-ben, nápolyi csúcsmeccs a BL-ben

október 2, 2023

Parázs meccsekből, meglepő vereségekből, váratlan döntetlenekből és rossz játékvezetői ítéletekből nem volt hiány a hétvégén, október első hetében pedig tovább folytatódik a nagyüzem. Érkezik a nemzetközi kupasorozatok csoportkörének második fordulója, ahol ismét pályára lépnek Európa sztárcsapatai, a magyar bajnok Ferencváros pedig Firenzében folytatná az EKL-menetelést.

A Fiorentina sorsolása nem a legjobb, a Violák hétfő este a Cagliari csapatával néznek farkasszemet, míg Angliában fővárosi derbit rendeznek: a tabella második felében küzdő Fulham fogadja a hat mérkőzésen mindössze öt pontot gyűjtő, ezáltal a kiesés elől menekülő Chelsea-t. Az oddsok alapján a Kékek az esélyesebbek, ám Mauricio Pochettino együttese szeptemberben mindössze egyetlen gólt szerzett (azt sem a bajnokságban), anélkül pedig nehéz meccset nyerni…

Kedden a Luton és a Burnley pótolnak a Premier League-ben, ám az igazi attrakció a BL-csoportkör második felvonása lesz! Ingyenes tippjátékunkkal te is felkészülhetsz a forduló mérkőzéseire, például a keddi nap legjobban várt rangadójára, a Napoli és a Real Madrid csörtéjére. A többi nagycsapatra – papíron – könnyebb ellenfelek várnak, az Arsenal vagy a Bayern München győzelme borítékolhatónak tűnik, a mostanság döcögő Manchester United, illetve a tavalyi finalista Inter viszont megszenvedhet a – továbbjutás szempontjából nagyon fontos – győzelemért.  

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!