Online sportfogadás: Már csak a legjobbak maradtak

január 1, 2024

Az új év első napjain egyáltalán nem gond, ha ránk mosolyog a szerencse, hiszen azt tartja a népi bölcsesség, hogy ha az év elején valami jó történik velünk, akkor az az egész esztendőnkre kihathat. Ebben bízhatnak a játékosok, meg persze abban is, hogy a Unibet január első napjain sem hagyja őket cserben: jönnek a kiemelt ajánlatok, a legjobb oddsok és a nagy nyeremények!

Természetesen a darts világbajnokság most is remek meccsekkel érkezik. Már a délutáni programban sem fogunk unatkozni, akkor is szoros találkozókra számíthatunk, este viszont jönnek az igazi sztárok és legjobbnak érkező mérkőzések. Michael van Gerwen ezen a tornán is szinte érinthetetlenül menetül a végső győzelem felé. Szegény Scott Williams is könnyen beleszaladhat egy nagyobb vereségbe, legalábbis a nálunk elérhető legjobb oddsok ezt vetíítik előre. A zárótalálkozó pedig még izgalmasabb lehet, hiszen bár papíron Luke Humphries az esélyes, Dave Chisnall az elmúlt időszakban többször is meg tudta őt lepni.

Velünk most is jól játsz a darts vb alatt, hiszen minden nap 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást vághatsz zsebre!

Hétfő estére pedig egy Premier League-rangadó is jut: Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool a Newcastle ellen lép pályára. Könnyen lehet, hogy a magyar középpályásnak komoly feladata lesz ezen a találkozón, hiszen a Newcastle nagyon intenzív csapat, akiknek a letámadása gyakorlatilag mindenkinek gondot tud okozni.

A foci fogadás kedvelőinek is érdemes lesz figyelni: most még tovább emeljük a tétet, hiszen akár 50%-kal nagyobb nyereményt is hazavihetsz, ha kombinációs fogadást kötsz!