Online sportfogadás: Még bárki továbbjuthat az elitliga halálcsoportjából

november 27, 2023

Futball fogadás szempontjából a remek hétvégi mérkőzéseket nagyszerű európai kupameccsek követhetik – a kínálatot szemlélve erre meg is van minden esély.

Hétfőn azonban még a bajnoki összecsapásoké a főszerep: Angliában a Fulham és a Wolverhampton méri össze az erejét, míg Olaszországban a tabella középmezőnyébe és alsóházába tartozó csapatok néznek farkasszemet egymással. A La Ligában szárnyaló Girona pedig az Athletic Bilbao gárdáját látja vendégül egy hamisítatlan katalán-baszk rangadón: az oddsok alapján a bajnoki címre törő kiscsapat a párosítás esélyese.

Kedden érkeznek az öreg kontinens legjobb klubjai, a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában több csoportban is a továbbjutás a tét. A Manchester City és az RB Leipzig már kvalifikálta magát a legjobb 16 közé, a másik három kvartettben viszont még lehetnek meglepetések. A Barcelona és a Porto csoportdöntőt vívnak, az Atlético Madridra húzós mérkőzés vár a Feyenoord otthonában, míg a Lazio a Celtic esetleges legyőzésével óriási lépést tehetne a nyolcaddöntő felé.

A halálcsoportban az AC Milan a Borussia Dortmundot fogadja, míg a Newcastle United Párizsba látogat. Az olaszoknak és az angoloknak is három pontra van szükségük, de a jelenlegi éllovas németek, valamint a Paris SG sem veheti félvállról az összecsapásokat. A halálos négyes méltó lett a nevéhez, így aligha meglepő, hogy az ingyenes Bajnokok Ligája tippjátékban is helyet kapott az F jelű kvartettre vonatkozó kérdés.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!