Online sportfogadás: még nincs veszve semmi!

január 19, 2024

A magyar sport szempontjából ismét mozgalmas hétvége következik. Mindenekelőtt tovább folytatódik a férfi kézilabda Európa-bajnokság. A mieink három remek mérkőzéssel indították a tornát, ott volt az esély egy igazán bravúros szereplése, de Ausztria ellen most nem sikerült megnyeri a találkozót A kézilabda fogadás kedvelői tehát csalódottak lehettek, ám fontos kiemelni, hogy az esély teljesen még nem úszott el.

Ha Horvátország és Németország ellen is nyerne a magyar válogatott, még mindig ott lehetne a legjobb négy között. És persze azért ki kell emelni, hogy itt nagyon is evés közben jött meg az étvágy, korábban a csoportból való továbbjutás sem volt biztos. A horvátok ellen sem lesz könnyű dolga a mieinknek, az viszont bizonyos, hogy mi a legjobb oddsok és különleges ajánlatok társaságában készülünk a meccsre.

Ha nemcsak meccsélményekre, hanem nagy nyereményekre is vársz, csatlakozz a tippjátékunkhoz. Vegyél részt ingyenes tippjátékunkban és nyerj akár 12 000 Ft értékű ingyenes fogadást!

De lesz egy magyar szempontból érdekes futballmérkőzés is. Vasárnap délután a Bournemouth csap össze a Liverpoollal. A két csapat előző találkozóját a Pool nyerte, azóta azonban Iraola csapata jobb formában van, így nem egyértelmű a foci fogadás kedvelőinek dolga.

Érdemes lesz tehát árgus szemekkel figyelni a maccset, ráadásul most még tovább emeljük a tétet, hiszen akár 50%-kal nagyobb nyereményt is hazavihetsz, ha kombinációs fogadást kötsz!