Online sportfogadás: Münchenbe látogat a MU, itthon kezd a Fradi

szeptember 20, 2023

A Bajnokok Ligája 2023-2024-es szezonjának első játéknapja tartogatott némi izgalmat a futball fogadás rajongói számára: a Lazio utolsó másodperces gólja, vagy a Celtic játékosai által begyűjtött lapok sportfogadás szempontjából is kimondottan fontos események voltak. A legtöbb meccsen bejött a papírforma, amire szerdán is jó esély van, csütörtökön pedig a Fradinak kell hoznia a kötelezőt, hazai pályán, Dejan Sztankovics vezetésével.
A BL-ben egyértelműen a Bayern München-Manchester United mérkőzés a forduló csúcsrangadója, az oddsok alapján a bajorok toronymagas esélyesek, ám a mostanában sebzett vadként küzdő angolokat nem szabad leírni – egyszer minden mélyrepülés véget ér. A tavalyi ezüstérmes Inter a Real Sociedad otthonába látogat, az Arsenal a PSV-t fogadja, míg a Real Madrid az Union Berlin ellen kezdene győzelemmel. Vegyél részt az ingyenes Bajnokok Ligája tippjátékban, válaszolj helyesen a kérdésekre és vidd el a részed a 8 millió Ft nyereményalapból!

Ausztriába látogat a Liverpool az EL-ben: a LASK otthonában kezdenek Szoboszlaiék, míg a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburg az Olympiakosz vendége lesz. A piros-fehér-zöld szurkolók számára azonban a Ferencváros-Cukaricki Európa Konferencia Liga-összecsapás lesz a legfontosabb, amelyen kötelező a győzelem a magyar bajnok számára. A Dejan Sztankovics vezette zöld-fehérek a Magyar Kupában gáláztak, ám ez aligha mérvadó egy ekkora téttel bíró találkozó előtt: a szerb trénernek meg kell nyernie a meccset és a szurkolókat is – utóbbi alighanem nehezebb feladat lesz…

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája, az Európa Liga, valamint az Európa Konferencia Liga csoportmérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!