Online sportfogadás: Most dől el az angol bajnoki cím sorsa?

március 8, 2024

VfB Stuttgart-Union Berlin, Napoli-Torino és Barcelona-Mallorca találkozókkal kezdődik a hétvégi futball-őrület egy bónuszokkal teli péntek estén, ráadásul a délolasz és a katalán gárda nemsokára egymás ellen vívnak ki-ki meccset a Bajnokok Ligájában – a foci fogadás rajongóinak legnagyobb örömére.

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen szombaton és vasárnap is lesz pár érdekes párosítás, mint például a Werder Bremen-Borussia Dortmund ütközet, vagy a Bologna-Inter csata, amit nagyon nem vehet félvállról a Nerazzuri… A Premier League-ben a gyengélkedő Manchester United és a BL-résztvevő Arsenal villanhat, ám a legnagyobb mérkőzések csak most következnek. Persze, az Aston Villa-Tottenham Hotspur, a Fehérvár-Ferencváros, a Juventus-Atalanta, a Fiorentina-AS Roma és a Real Betis-Villarreal kínálat is nagyon jól mutat, ám egyik meccs sem mérhető a Liverpool-Manchester City szuperrangadóhoz. 

Az angol bajnokság listavezetője fogadja a második helyezettet, mindössze egy pont különbség van a két gárda között, a Liverpoolnál rengeteg a sérült, az oddsok pedig a City győzelmét prognosztizálják. A címvédő ismét elképesztő formában van, a hazai és a nemzetközi porondon is gálázik, de a Vörösöket sem kell félteni, a Ligakupa megnyerése után az FA-kupában, a PL-ben és az Európa Ligában is hozták a kötelezőt. Ha nem is ezen a derbin dől el az aranyérem sorsa, az biztos, hogy az eredmény óriási hatással lehet a szigetországi bajnoki versenyfutásra, ahogy a március utolsó napján megrendezett Manchester City-Arsenal összecsapás végkimenetele is.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az európai topligák mérkőzéseire és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!