Online sportfogadás: Nagy lépés a kijutás felé?

október 13, 2023

Ritkán ennyire egyértelmű, hogy mi lesz az esemény a hétvégén, amelyre az online fogadás összes megszállottja figyel. A magyar labdarúgó-válogatott óriási lépést tehet nemcsak a kijutás, de a csoportelsőség felé is, ha legyőzi szombat este Szerbiát. A feladat persze nem lesz egyszerű, hiszen ugyan az idegenbeli meccset a mieink nyerték, a szerb keretben bőven van olyan minőség, amely miatt képesek lehetnek a visszavágásra. Már csak a hiányzók miatt is fontos figyelni a részletekre az online fogadás iránt érdeklődőknek: a magyar kapitánynak Willi Orbán, a szerb mesternek Dusan Vlahovics hiánya okozhat fejtörést.

A mérkőzés alatt nálunk kockázatmentesen fogadhatsz élőben: fogadd el ezt az ajánlatot, majd köss élő fogadást legalább 3000 Ft értékben a mecs közben és ha esetleg nem jön be a tipped, akkor 3000 Ft értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet.

Természetesen a többi Európa-bajnoki selejtezőre is a legjobb oddsok társaságában fogadhatsz, és szerencsére a következő napokban több izgalmas találkozóra is sor kerül majd. Hollandia Franciaország ellen próbál pontot szerezni, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú lesz a Szlovénia-Finnország mérkőzés, Norvégia pedig Spanyolország ellen kísérel meg kapaszkodni az utolsó szalmaszálba.

Ha pedig élőben is látnál egy igazi csúcsrangadót: nyerj két VIP jegyet a Liverpool – Manchester United mérkőzésre, amit december 16-án rendeznek. Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozás után a legalább 1500 Ft értékben fogadást kötni bármilyen labdarúgó mérkőzésre - például Eb-selejtezőkre - és máris részt veszel a nyereménysorsoláson, amit kizárólag magyar játékosaink számára rendezünk.