Online sportfogadás: Nagy sikerek küszöbén

október 9, 2023

Érdekes helyzetben van jelenleg a magyar tenisz, épp emiatt az online fogadás kedvelői számára is érdekes lehet a sportág. Egy generáció mintha teljesen eltűnt volna ebből a szakágból, viszont szerencsére vannak olyan fiatalok, akik képesek lehetnek betörni a nagyok helyére. Ennek a generációnak a legnagyobb tehetsége kétségtelenül Marozsán Fábián, aki lassacskán a Top 50 kapujait döngeti. Ehhez pedig olyan nagy eredményekre van szükség, mint amiket mostanában láthatunk a tehetséges teniszezőtől. A sanghaji 1000-es versenyen már a legjobb 16 között jár Fábián, ellenfele pedig egy igazi nagyágyú, a Top 10-es Casper Ruud lesz. Ha most is győzelmet aratna a magyar játékos, arra minden bizonnyal az egész sportági közvéleményt felkapná a fejét, és a tenisz fogadás szakértői is nagy nyereményt zsebelhetnének be.

Bármilyen sporteseményt izgalmassá tehet ingyenes tippjátékunk. Ha ügyesen tippelsz, akár 12 ezer forint értékű ingyenes fogadást nyerhetsz!

Hétfő estére szokásosan maradt egy NFL-mérkőzés is. A Green Bay Packers otthonába látogat a Las Vegas Raiders, és bizony ez a meccs mindkét csapat számára kiemelten fontos lehet, hiszen míg a hazaiak két győzelemmel és két vereséggel állnak, a vendégek már három vereséget szenvedtek, így egy újabb bukás már nagyon nehéz helyzetbe sodorná őket. Nálunk a legjobb oddsok társaságában nézheted meg, hogy melyik csapat jár sikerrel.