Online sportfogadás: NBA-meccsekben gazdag hétvége elé nézünk

december 30, 2023

Bár a száznyolcvanak továbbra is záporoznak, valamint minden nap megannyi 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadás talál gazdára, most mégsem a darts-vb került fókuszba.

A kosárlabda fogadás és az NBA ünnepi meccsei rengeteg embert megmozgatnak, mivel a ligának van egy kimondottan jó szokása: karácsonykor és szilveszterkor is a legjobb párosításokkal és rengeteg mérkőzéssel várja a rajongókat, amelyeknek kimondottan nehéz ellenállni.

De miért is kellene nemet mondani olyan összecsapásokra, mint a címvédő Denver Nuggets és a feltörekvő Oklahoma City Thunder csörtéje, vagy a Minnesota Timberwolves-Los Angeles Lakers párharc. Az óévet a Washington Wizards-Atlanta Hawks párosítással búcsúztathatjuk, de az új év sem indul unalmasan: a New Orleans Pelicansnak van miért revansot vennie az Angyalok városának arany-lila csapatán, a San Antonio Spurs Victor Wembanyamával a soraiban próbálja megnehezíteni a szárnyaló Boston Celtics dolgát, míg a Phoenix Suns nagy hármasa továbbra sem játszott valami sokat együtt, a csapat formája is gyengécske, miközben az Orlando Magic mostanában valóban varázsol.

Persze, ez még önmagában nem jelent semmit, hiszen a Kevin Durant fémjelezte gárda továbbra is negyedik helyen van a végső győzelemre esélyes csapatok sorában, igaz, az oddsok alapján messze elmarad a Boston Celtics, Denver Nuggets, Milwaukee Bucks hármastól. A lehetséges meglepetéscsapatok listájára pedig a Los Angeles Clippers, a Philadelphia 76ers, illetve a Minnesota Timberwolves kerülhet fel – de még nagyon messze van a szezon vége…