Online sportfogadás: NBA-meccsekkel indul a hét

november 13, 2023

Kapkodhatják a fejüket a kosárlabda fogadás kedvelői: javában zajlik az NBA alapszakasza, közben pedig elindult az NBA In-Season Tournament csoportköre is. A vakítóan rikító színű pályákon játszott, ligán belüli minitornát egyáltalán nem veszik félvállról a csapatok: egymást követik a rendkívül szoros mérkőzések az ötcsapatos csoportokban. Ezek az összecsapások – a majdani döntő kivételével – mind-mind beleszámítanak a klubok 82 meccsből álló alapszakaszába, a torna győztesének kilétére pedig december 9-én derül fény.

A liga 2023-2024-es szezonjában eddig két-két csapatot lehet kiemelni a Keleti és a Nyugati Konferenciából. A regnáló bajnok – és az oddsok alapján a címvédésre is esélyes – Denver Nuggets idén is remekül teljesít, ahogyan a Luka Doncic vezette Dallas Mavericks szurkolói sem panaszkodhatnak, míg a keleti parton a Philadelphia 76ers és a Boston Celtics sikerei szembetűnőek. Az Indiana Pacers és a Minnesota Timberwolves remeklésére kevesen számítottak, míg a nagyot bukók névsora jóval terjedelmesebb.

A legendás Chicago Bulls nem teljesít valami jól, hangosabbak is lettek a cserepletykák a Bikák háza táján. A Milwaukee Bucks esetében nincs ilyesmiről szó, ám a 2021-es bajnok eddig alulmúlja a várakozásokat, akárcsak a rengeteg szupersztárt begyűjtő Phoenix Suns. A legnagyobb meglepetés/csalódás azonban a Memphis Grizzlies teljes mélyrepülése, míg a Los Angeles Clippers fantasztikus négyesének teljesítménye – és James Harden nagyképű nyilatkozatai – sok szurkolót gúnyos mosolygásra késztetnek…  

Válogass a legjobb oddsok közül és fogadj a legizgalmasabb NBA-mérkőzésekre!