Online sportfogadás: Nem szabad beragadni a kezdésnél!

szeptember 25, 2023

Azt szoktuk mondani, hogy szeptemberben nem lehet megnyerni egyetlen sorozatot sem, de elveszíteni bármit el lehet, épp ezért most is számtalan izgalmas ajánlattal készülünk a foci fogadás megszállótjai számára. Az előbbi tételnek ékes példáját láthatjuk a Manchester Unitednél, hiszen Erik ten Hag csapata a szakadék szélén van olyan szempontból, hogy akkora hátrányt szedjenek össze a bajnokságban, amely már aligha behozható. A Burnley elleni győzelem talán rövid időre elcsendesítheti a kritikus hangokat, a következő mérkőzésen pedig a Ligakupában is sokat lehet tenni a hangulat javításáért. Az ellenfél az a Crystal Palace lesz, amelyik egy klasszikus defenzív középcsapat, így könnyűnek semmiképp sem ígérkezik a mérkőzés, de a sorozat címvédőjeként a Unitednek illene abszolválni a továbbjutást.

Vegyél részt ebben a kizárólag magyar játékosok számára indított promócióban és vágj zsebre 15 000 Ft értékű ingyenes fogadást! Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy kötsz egy legalább 1500 Ft értékű fogadást bármilyen labdarúgó mérkőzésre, és egy sorsjegyet kapsz, amivel részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol ingyenes fogadások találnak gazdára összesen 1 millió Ft értékben.

Némileg hasonló, de azért jobb helyzetben van a Barcelona. A katalánok a spanyol bajnokságban egy nagy fordításnak - és persze a Real vereségének - köszönhetően tudtak zárkózni a listavezetőre. A játék sokszor nem volt túl biztató, a széleken továbbra is könnyű zavarba hozni ezt a Barcát, de a végén remek találatokkal sikerült fordítáni a Celta Vigo ellen. A foci fogadás kedvelői most is bízhatnak egy hasonló mérkőzésben, ehhez ideális ellenfél lehet a Mallorca, hiszen az angol mérkőzéshez hasonlóan egy klasszikus középcsapatról beszélünk.

Ha mindkét meccs érdekel, fogadj kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!