Online sportfogadás: Olasz-spanyol csúcsmeccsek az elitligában

február 19, 2024

Jön az újabb kupahét, készülhetnek az online foci fogadás szerelmesei! Hétfőn az Everton-Crystal Palace találkozó és az Athletic Bilbao-Girona baszk-katalán összecsapás gondoskodik az izgalmakról, míg másnap a Manchester City pótol a Brentford ellen. 

Az igazi ínyencségeket azonban – ezen a héten is – a Bajnokok Ligája nyolcaddöntői jelentik: az első két játéknapon egyértelműen a Lazio Bayern München felett aratott győzelme volt a legmeglepőbb, a bukdácsoló német rekordbajnok Rómában kapott ki az odavágón. Most is történhet hasonlóan váratlan fordulat, a frenetikus formában lévő PSV Eindhoven könnyedén meglepheti a papíron esélyesebb Borussia Dortmundot, míg a tavalyi ezüstérmes és idén is hasító Inter baja alaposan meggyűlhet a szívós Atlético Madriddal. Vajon idén is a fináléba jut a Nerazzurri? Játssz velünk, nyerj jegyet a BL-döntőre és nézd élőben a világ legjobb csapatait! 

A Barcelonának az idei játéka alapján nem sok esélye van Londonig menetelni, ám a totálisan széteső Napoli ellen – az oddsok alapján is – bőven van keresnivalója a gránátvörös-kékeknek. Könnyen megeshet, hogy lyukas védelmeket és gólzáport láthat a nápolyi publikum, ahogy a legutóbbi öt meccsén 21(!) találatig jutó Arsenal portói vendégszereplésének is tűzijáték lehet a vége. Persze, ezt aligha bánják a szurkolók!

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőire és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!