Online sportfogadás: Parketten a világ legjobbjai

november 1, 2023

Alig egy hete vette kezdetét az NBA 2023-2024-es szezonja, mostanra pedig mindössze a liga csapatainak tíz százaléka tudta megőrizni a veretlenségét.

A címvédő Denver Nuggets bajnokhoz méltóan kezdett, Nikola Jokic és társai továbbra is megállíthatatlanok, négyből négy mérkőzést nyertek eddig. Az oddsok alapján Luka Doncic, a Dallas Mavericks vezére lehet a szerb center egyik kihívója az MVP-címért folytatott versenyben: eddig a Mavs teljesítményére sem lehet panasz, mindhárom meccsét – ha szorosan is, de – megnyerte a Kyrie Irvinget is soraiban tudó klub.

Keleten csak egyetlen csapat tudott triplázni, a Boston Celtics még nem talált legyőzőre, nem véletlen, hogy a kosárlabda fogadás rajongói zöld-fehér gárda – és a Milwaukee Bucks – szezonvégi sikerére tippelhetnek a legalacsonyabb szorzóval. A tavalyi nagydöntős Miami Heat csúnyán beragadt a szezonrajtnál, de a Memphis Grizzlies játékosai és szurkolói sincsenek jó passzban a 0-4-es kezdés után… 

Csütörtök hajnalban azonban jó esély adódik a javításra a szintén bukdácsoló Utah Jazz ellen, míg a másik nyeretlen csapat, az újjáépülő Houston Rockets a Charlotte Hornetset fogadja egy hazai sikerben bízva. A Boston Celtics és az Indiana Pacers találkozója szintén tartogathat izgalmakat, de nem ez lesz a játéknap legnagyobb mérkőzése.

A Los Angeles Lakers és a Los Angeles Clippers találkozója komoly csatát ígér, főleg, hogy a „kisebbik” Los Angeles-i csapat megszerezte James Hardent, így jelenleg Russell Westbrook, Paul George, Kawhi Leonard és a Szakáll alkotja a Clippers nagy négyesét – kérdés, hogy mire mennek egymással az óriási egók… A Golden State Warriors a Sacramento Kings csapatát látja vendégül, a Királyok visszavágnának a tavalyi Playoff-kiesésért – válogass a legjobb oddsok közül és fogadj a legizgalmasabb NBA-meccsekre!