Online sportfogadás: Rangadó ez még?

december 6, 2023

A Premier League-ben ezúttal hétközi fordulót rendeznek, így most nem kell a hétvégéig várnunk az izgalmas mérkőzésekre.

Ráadásul megszokhattuk, hogy az angol szövetségnél ilyenkor figyelnek arra is, hogy a hétközi meccsek közé kerüljön több színvonalas találkozó, így a foci fogadás kedvelői biztosan nem fognak unatkozni. A korai meccsek közül az ínyencek bátran hangolhatnak egy Brighton-Brentford derbivel, este pedig jön a Manchester United és a Chelsea rangadója. Persze az is kérdés, hogy menniyre rangadó ez most, mikor az egyik csapat a hetedik, a másik a tizedik helyen áll, ám egy biztos, az általunk kínált legjobb oddoskkal nem maradtok le semmiről!

Az angol futball kedvelői számára ismét kihagyhatatlan ajánlattal készülünk: köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Mindeközben a kézilabda világában is zajlik az élet. A magyar női kézilabda-válogatott csütörtökön Szenegál ellen próbál javítani a mérlegen, a férfi Bajnokok Ligájában a Szeged a Kielcével, a Veszprém pedig a Plockkal küzd a két pontért, kérdés, hogy milyen sikerrel…

Az viszont nem kérdés, hogy remek ajánlatokkal készülünk a kézilabda fogadás rajongói számára: köss egy fogadást legalább kettes kötésben, minimum 3000 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája meccsre és jóváírunk neked egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre, akár a világbajnokság találkozóira is!

Az év utolsó hónapjában ráadásul nemcsak a sportági promóciókkal járhatsz jól, számtalan meglepetéssel is készülünk: nyerj ingyenes fogadást, pörgess extra készpénzért a Kaszinóban, valamint játssz a pókerasztalnál és söpörj be szuper nyereményeket!