Online sportfogadás: Rangadó rangadó hátán

december 8, 2023

Ránézve a hétvégi futballprogramra egy dolog egészen biztosnak tűnik: unatkozni nem fogunk. Számtalan rangadó vár ránk a különböző bajnokságokból, csak győzzünk válogatni!

Péntek este Olaszországra érdemes figyelnie leginkább az élő fogadás kedvelőinek. A Juventus fogadja a Napolit, azaz az előző szezon bajnokcsapata látogat az idei cím egyik várományosához. A Juventus nagyon stabilan játszik idén, a legjobb Allegri-csapatokat idéző módon kevés gólt kapnak, minden adottnak tűnik ahhoz, hogy hosszú idő után visszahódítsák a bajnoki címet. Ehhez azonban az olyan rangadókon is jól kell teljesíteni, mint amilyen ez a péntek esti lesz.

Szombat este vigyázó szemeinket Angliára vethetjük. Az egyik legpikánsabb jelenlegi párosítás következik, az Aston Villa fogadja az Arsenalt. Az a birminghami csapat, amely a legutóbbi fordulóban a Manchester Cityt is meglepte. Artetáék tehát nem mehetnek biztosra, még akkor sem, ha a nálunk található legjobb oddsok szerint ők lesznek a találkozó esélyesei.

A hétvégi dömpinget és a foci fogadás sorozatát zárjuk egy Girona-Barcelona mérkőzéssel! Előbbi csapat az idei szezon legkellemesebb meglepetése, továbbra is vezetik a spanyol bajnokságot, és bár korábban furcsa lett volna leírni ezt a mondatot, most nem jelenthető ki egyértelműen, hogy a Barcelona a meccs esélyese.

Ha mindhárom találkozó érdekel, fogadj rájuk együtt! Köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Ráadásul ezúttal nemcsak a sportfogadással járhatsz jól az Unibeten! Nyerj ingyenes fogadást, pörgess extra készpénzért a Kaszinóban, valamint játssz a pókerasztalnál és söpörj be szuper nyereményeket az év utolsó hónapjában!