Online sportfogadás: Rangadó vár a magyar csapatokra

október 25, 2023

Szerdán és csütörtökön több sportágra érdemes figyelnie az online fogadás kedvelőinek. Mindenekelőtt az első nap estéjére még jónéhány foci Bajnokok Ligája mérkőzés is jut, ráadásul a párosítások is impozánsak: a halálcsoportban a Newcastle fogadja a Borussia Dortmundot, az AC Milan pedig a Paris-SG otthonába látogat. Ebben a kvartettben nem kell külön hangsúlyozni, hogy minden pontnak óriási jelentősége van. Legyen szó akár a legnagyobb párharcokról, akár az eldugottabb gyöngyszemekről, mi minden találkozóra a legjobb oddsokkal készülünk.

Ahogy a Ferencváros soros Ekl-meccsére is. A sorsolás pillanatában mindenki úgy számolt, hogy a Fiorentina némileg kiemelkedik ebből a négyesből (épp ezért értékes az ellenük idegenben begyűjtött pont), így a Fradinak a Genk ellen kell eldöntenie a legfontosabb kérdéseket. Az élő fogadás egyik kiemelt meccse lesz tehát ez a találkozó, mi pedig szokás szerint egy ajánlattal is kedveskedünk játékosainknak. Fogadd el a bónusz ajánlatot a lentebb található linkre kattintva, majd köss élő fogadást legalább 3000 Ft értékben a Ferencváros épp aktuálisan zajló EKL-meccse közben és ha esetleg nem jön be a tipped, akkor 3000 Ft értékű bónuszpénz formájában visszatérítjük a tétedet.

Mindeközben a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában is zajlanak az események, ráadásul csütörtökön mindkét magyar csapatra nagyon nehéz mérkőzés vár. A Pick Szeged a továbbjutás szempontjából is rendkívül fontos találkozót játszik a Zagreb ellen, a Veszprém ellenfele pedig a Barcelona lesz a forduló csúcsrangadóján.

Ha mindkét magyar csapat sorsa érdekel, nagyobb nyeremény ütheti a markod: köss egy fogadást legalább kettes kötésben, minimum 3000 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája meccsre és jóváírunk neked egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre!