Online sportfogadás: Rangadók Európa szerte

szeptember 22, 2023

Véget ért a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga első fordulója,  de ez nem jelenti a foci fogadás végét: érkezik a hétvégi futballdömping, méghozzá egészen elképesztő vasárnapi programmal, óriási (városi) rangadókkal.

A pénteki bemelegítést követően, szombaton már pályára lépnek a sztárklubok is, mint például a Manchester City és a Manchester United – utóbbira nehéz mérkőzés várhat az újonc Burnley otthonában. A Barcelona a Celta Vigót fogadja, míg Németországban a Dortmund a Wolfsburg gárdáját látja vendégül, az RB Leipzig a Mönchengladbach arénájában készül a győzelemre, Szalai Attila és a Hoffenheim pedig a BL-résztvevő Union Berlin ellen okozhat meglepetést.

Vasárnap a derbik napja! Hollandiában kezdődik legkorábban a műsor, az Ajax fogadja a címvédő Feyenoord gárdáját – az oddsok alapján a rotterdami gárda a mérkőzés esélyese. Az Arsenal és a Tottenham londoni derbijén két remek formában lévő csapat néz farkasszemet, az Ágyúsok és a Sarkantyúsok sem akarnak lemaradni a regnáló bajnok Manchester City mögött, a kemény küzdelem tehát garantált.

Spanyolországban egyetlen csapat van, amely még nem veszített pontokat: a Real Madrid. A Királyi Gárda vasárnap este az Atlético Madrid otthonában őrizheti meg 100%-os mérlegét, Diego Simeone gárdája azonban aligha könnyíti majd meg a városi ellenlábas dolgát. A Marseille szintén alaposan megizzasztaná a saját közönsége előtt játszó Paris SG-t: a fehér-kékek még nem veszítettek összecsapást a Ligue 1 idei szezonjában, jelenleg a címvédő előtt tanyáznak a tabellán – Mbappé és társai ezen mindenképpen változtatni szeretnének.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a topligák mérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!