Online sportfogadás: Rangadók hétvégéje

október 27, 2023

Az teljesen biztos, hogy nem az előttünk álló hétvége lesz a legkedvezőbb a családi és egyéb szociális programok szempontjából, hiszen egy igazi sportrajongót ki sem lehet majd robbantani a televízióképernyők elől. A topbajnokságok legerősebb csapatai gondoskodnak majd arról, hogy az online fogadás egyetlen rajongója se unatkozzon a hétvégén.

Szombaton rögtön az El Clásicóval indítunk. A Barcelona és a Real Madrid találkozójának jelentőségét külön senkinek sem kell magyarázni, ez az a meccs, amire minden szurkoló a szezon elejétől készül. A Barcelona egyelőre nehézkesen húzta be a találkozók többségét, a Real Madrid viszont magabiztos, ám a Királyi Gárda már veszített egy rangadót az Atlético ellen. Mindent adott tehát egy végletekig kiélezett mérkőzéshez, ám az általunk kínált legjobb oddsok szerint a Barcelona némileg esélyesebb a győzelemre.

Az angol bajnokságban is nagy (közel)múltú párharcra kerül sor. A Manchester United fogadja a Manchester Cityt, és bár az esélyek első körben nagyon egyértelműnek tűnnek, nem biztos, hogy ez a pályán is így fog kinézni. A United szépen lassan kezdi összekapni magát, zsinórban három meccset nyertek meg, ami ebben a szezonban annak ellenére számít nagy eredménynek, hogy a játék ezeken sem volt igazán meggyőző. A City pedig épp túl van egy kisebb hullámvölgyön, hosszú idő után először vesztettek két meccset zsinórban, ám a Brighton elleni siker már biztató volt. Tavaly más-más okból ugyan, de a két csapat mindkét egymás elleni meccse remek volt, minden esély megvan arra, hogy ez most is így legyen.

Ha az angol és a spanyol meccsek is érdekelnek - és akkor az olasz vagy a német derbikről még nem is beszéltünk -, tedd meg a téteidet mindkét bajnokságra. Köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Eközben a női kézilabda BL is zajlik, és szokás szerint három meccsen szurkolhatunk a magyar csapatoknak A Debrecen ellenfele a Brest Bretagne lesz, a Fradi a remek formában lévő Ikastot fogadja, a Győr pedig minden bizonnyal könnyű két pontért érkezik a svéd Sävehof otthonába. Itt is érdemes minden meccsre fogadni. Köss egy fogadást legalább kettes kötésben, minimum 3000 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája meccsre és jóváírunk neked egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre!