Online sportfogadás: Remek párosításokkal térnek vissza a topligák

január 12, 2024

Eddig sem unatkoztak a foci fogadás szerelmesei, most viszont jöhet az ünnepek óta várt futball-dömping, hiszen – az Afrikai Nemzetek Kupája és az Ázsia Kupa mellett – minden nagy európai bajnokság újraindul, ráadásul a Spanyol Szuperkupa küzdelmei is borzolják a kedélyeket. Utóbbi sorozatban a hosszabbítás után döntőbe jutó Real Madrid, illetve a simábban győzedelmeskedő FC Barcelona vívják majd a várva várt El Clásicót, míg a nemzeti pontvadászatokban szintén egymást érik a rangadók.

Angliában a Chelsea és a Fulham londoni derbit játszanak, a bukdácsoló Newcastle United az ismét szárnyaló Manchester Cityt próbálja meg feltartóztatni, míg a Manchester United üldözőbe venné a Tottenham Hotspurt a táblázaton. Mindhárom találkozó végeredménye nehezen megjósolható, az oddsok alapján talán a Premier League-címvédő City sikerére van a legnagyobb sansz, ám a Szarkák a Ligakupában egyszer már meglepték az égszínkékeket.

A Bundesligában jön egy magyaros meccs, a Freiburg-Union Berlin találkozó, de az RB Leipzig és az Eintracht Frankfurt összeakaszkodása is nagyot szólhat. Délen is parázs mérkőzések várhatók: a baszkföldi derbin, azaz az Athletic Bilbao-Real Sociedad összecsapáson garantált a kemény játék, míg Olaszországban két rossz formában lévő, csalódott, a Coppa Italia küzdelmeitől búcsúzó nagycsapat, az AC Milan és az AS Roma próbálnak meg emlékezeteset nyújtani egymás ellen.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a hétvégi topligás meccsekre, illetve a kontinenstornák találkozóira és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!