Online sportfogadás: Sok góllal kellene nyerni Szerbiában

november 29, 2023

Szerdán és csütörtökön is folytatódnak a nemzetközi kupamérkőzések, nem akármilyen találkozók közül válogathatnak a futball fogadás hívei – ráadásul most nagyon megéri tippelni, hiszen a Fogadásépítő használatával akár egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás is a tiéd lehet! Lássuk, melyik meccsek közül érdemes szemezgetni!

A Bajnokok Ligájában a Manchester United isztambuli vendégjátéka komoly téttel bír: amennyiben a Galatasaray otthon tartja mind a három pontot, a Vörös Ördögök búcsúznak a sorozattól… Az Arsenal revansra készül a Lens ellen, míg az Union Berlin és a Benfica végre megszereznék első győzelmüket. A játéknap rangadója a Real Madrid-Napoli csörte, aminek a – már továbbjutott – Blancók alighanem alaposan felforgatott kezdővel vágnak majd neki. 

Az Európa Ligában az Atalanta-Sporting, a Freiburg-Olimpiakosz, a Liverpool-LASK és a Marseille-Ajax összecsapások kaphatnak kiemelt figyelmet, míg az Európa Konferencia Ligában a Ferencváros sikerében bízhatunk.

A magyar bajnok nincs a legjobb formában, ám a Csukaricski ellen így is kötelező lenne egy nagyarányú győzelem, ha minél jobban meg akarják növelni a továbbjutási esélyeiket a zöld-fehérek. Dejan Stankovic együttesének tavaszi szereplése azonban még egy szerbiai siker ellenére sem lenne biztos, hiszen egy esetleges firenzei Genk-győzelem azt jelentené, hogy a Zöld Sasoknak hazai pályán kellene nyerniük a Fiorentina ellen az utolsó fordulóban. Alighanem szoros lesz a befutó, a kötelezőt viszont mindenképpen hozni kell!

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája, az Európa Liga, illetve az Európa Konferencia Liga csoportmérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!