Online sportfogadás: Szárnyaló Leverkusen, szigetországi rangadók

december 1, 2023

A gólzáporos nemzetközi kupamérkőzések után most a topligáké a főszerep, jönnek a hétvégi találkozók, amelyekre érdemes tippelni: kiváló összecsapásokból pedig nem lesz hiány az öreg kontinensen – például, itt van a Darmstadt-Köln csörte…

Na jó, csak viccelünk, természetesen a nagycsapatok meccseire vonatkozó oddsok közül szemezgetnek majd a legtöbben. A Newcastle United-Manchester United találkozó kétségtelenül ebbe a kategóriába esik, hiszen a két patinás csapat a legjobb négybe kerülésért fut versenyt, amelyben jelenleg a Vörös Ördögök tartanak kicsivel előrébb. A Manchester City és a Tottenham Hotspur a Premier League tabellájának második és ötödik helyéről várhatja az egymás elleni összecsapást: a címvédő két döntetlennel, míg a londoni gárda három vereséggel gazdagodott a legutóbbi PL-meccsein.

Németországban a Bayer Leverkusen szárnyalásáról és Xabi Alonso edzői munkájáról szól a szezon: a Gyógyszergyáriak veretlenül vezetik a Bundesligát, ám vasárnap nagy kihívás vár a csapatra… A Bajnokok Ligája halálcsoportjából továbbjutó és egyre jobb formába lendülő Borussia Dortmund érkezik a BayArena gyepére, hogy megpróbálja megállítani a listavezetőt.

A latinos futball kedvelői sem maradnak rangadók nélkül, vasárnap este Barcelonában és Nápolyban is izgalmas találkozóra van kilátás. A gránátvörös-kékek a táblázaton éppen előttük álló Atlético Madrid gárdáját látják vendégül, míg az olasz bajnoki címvédő Napoli az aranyérem megszerzéséért harcoló Intert fogadja – előbbi találkozón a hazaiak, míg utóbbin a vendégek esélyesebbek.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az európai topligák mérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!