Online sportfogadás: Szép tavaszi folytatás?

február 14, 2024

Az Európa-bajnokság után alig volt időnk felocsúdni, máris itt van a férfi kézilabda Bajnokok Ligája folytatása. A kontinens legjobb klubcsapatai ősszel tíz fordulón keresztül küzdöttek, de a legjobb oddsok kedvelői épp amiatt győződhetnek meg a mezőny szorosságáról, hogy még egyik csoportban sem dőltek el a lényegi kérdések.

A Veszprémnek elsősorban arra kell figyelnie, hogy a kötelező mérkőzéseken, elsőként a Porto otthonában ne csússzanak el. A Szeged helyzete nehezebb: Kárpáti Kriszitán csapatának továbbjutása már nincs óriási veszélyben, de ahhoz, hogy a Kékek jobb pozícióba kerüljenek és esetleg a legjobb nyolcba kerülésre is legyen esélyük, mindenképpen nyerniük kell az olyan mérkőzéseken, mint ami most jön a Kolstad ellen. Az egészen biztos, hogy nálunk semmiről nem maradtok le, a legfontosabb meccsekről és a legjobb oddsokról sem.

Eközben persze a futball Bajnokok Ligája is folytatódik, szerdán máris újabb izgalmas párharcok következnek. És bár a párosítások nem olyanok, amelyekre a foci fogadás kedvelői rögtön csettintenek, kicsit mélyebben megnézve várhatnak ránk izgalmas pillanatok. A Bayern München egy óriási pofon után próbál javítani a Lazio ellen, a Paris SG-re pedig kellemetlen párharc várhat a kiismerhetetlen Real Sociedad ellen.

Játékosaink számára most különleges ajánlatokkal készülünk. Vegyél részt a kizárólag magyar játékosaink számára heti rendszerességgel tartott fogadás bajnokságunkban, és nyerj minden héten akár 65 000 Ft értékű ingyenes fogadást! Ha pedig végig velünk tartasz, a magyar válogatott egyik Eb-meccsére vagy a BL-döntőre is jegyet nyerhetsz!