Online sportfogadás: Szigetországi rangadók és izgalmas kupameccsek

április 3, 2024

Élesedik a versenyfutás a Premier League-ben, kilenc fordulóval az angol bajnokság vége előtt a Liverpool áll az élen, az Arsenal viszont mindössze két egységnyi hátrányban van, de a Manchester City hárompontos lemaradása sem ledolgozhatatlan, sőt. A 31. fordulóban az Ágyúsok és a Vörösök dolga könnyebb, futball fogadás szempontjából országos egyes az Arsenal-Luton és a Liverpool-Sheffield találkozó is, míg a címvédő City akár hazai pályán is megizzadhat a negyedik helyezett Aston Villa ellen… A legnagyobb rangadót két – szebb napokat is megélt – nagymúltú csapat, a Chelsea és a Manchester United vívják: az oddsok szűkös hazai sikert prognosztizálnak.

A többi országban a kupameccseké a főszerep: Portugáliában a Benficát kiejtő Sporting várja az ellenfelét, azaz a Guimaraes-Porto párosítás győztesét a fináléban. A Magyar Kupa jelenleg a negyeddöntőknél jár, míg a Coppa Italia döntőjéért a Lazio a Juventussal, a Fiorentina pedig az Atalantával vív kétmeccses párharcot. Spanyolországban pedig szombaton már a Copa del Rey fináléja (Athletic Bilbao-Mallorca) következik!

Germániában véget ért a harmadosztályú Saarbrücken hihetetlen menetelése a Német Kupában: a Kaiserslautern az elődöntőben megálljt parancsolt a Bayern München-Eintracht Frankfurt-Borussia Mönchengladbach triót kiejtő kiscsapatnak. A másik ágon a duplázást (sőt, akár a triplázást!) megcélzó Bayer Leverkusennek hazai pályán kell legyőznie az eddig rendkívül könnyű ellenfeleket kapó Fortuna Düsseldorfot.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az európai topligák mérkőzéseire, valamint a kupatalálkozókra és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!