Online sportfogadás: Szoboszlaiék padlóra küldhetik a Vörös Ördögöket…

december 15, 2023

Habár a foci fogadás rajongói már a hétvégi rangadók lázában égnek, nem mehetünk el szó nélkül a PDC-dartsvilágbajnokság indulása mellett sem, amely torna során nem csak a legpontosabban dobó játékosok, de a darts fogadás is előtérbe kerül majd. A 2024 januárjáig tartó világesemény ideje alatt remek oddsok várják a sportfogadókat, akiknek minden nap esélyük nyílik egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadás bezsebelésére, ami még tovább fokozza az izgalmakat!

A parázs hangulat a futballpályán is garantált, hiszen rengeteg pikáns mérkőzésre kerül sor advent harmadik hétvégéjén. Péntek este a jó formában lévő Monaco otthonába látogat a pocsék szezont futó Lyon, míg szombaton az Athletic Bilbao-Atlético Madrid, illetve a Valencia-Barcelona találkozó a két legparázsabb csörte.

A legnagyobb rangadók ugyanis a hét utolsó napjára maradnak: az AZ Alkmaar-PSV Eindhoven, valamint a Lille-Paris SG összecsapásokon egyaránt a vendégek az esélyesebbek, de a Lazio-Inter meccs esetében sincs ez másképp. A Bundesligát vezető Bayer Leverkusen a Bayern Münchennek ötöt vágó Frankfurtot fogadja, míg Bajorország büszkeségei az előzni akaró VfB Stuttgartot látják vendégül.

A hétvége csúcsmeccse a Liverpool-Manchester United találkozó, amelyen Szoboszlaiék sikere prognosztizálható, miután a Vörös Ördögök rendkívül mély gödörben vannak, a bajnokságban is döcögnek, míg a Bajnokok Ligájából csoportutolsóként zúgtak ki. Sajtóhírek szerint Erik ten Hag alatt erősen inog a kispad, a bajnoki címre törő Vörösök pedig az utolsó szöget is beverhetik a holland tréner koporsójába… De ne feledjük, egy örökrangadón bármi (és annak az ellenkezője is) megtörténhet!

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az európai topligák mérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!