Online sportfogadás: Több nagycsapatnak is javítania kell

február 23, 2024

Nem csak új szuper ajánlatunk miatt várhatják a pénteket a foci fogadás rajongói: a hét utolsó munkanapján is remek meccsek lesznek a topligákban. A Lyon és a Bologna mellett a Bundesliga trónjára törő Leverkusen is pályára lép, míg Spanyolországban a Real Sociedad-Villarreal összecsapás szolgáltathat izgalmakat.

Szombaton két javítani vágyó nagycsapatra szegeződik minden szempár! Az Arsenal csúnyán megégett a Porto otthonában a Bajnokok Ligájában, az egy-nullás vereség után hazai pályán kell továbbjutniuk, ami előtt remek erőpróba lesz a Newcastle United elleni rangadó (is) az Emiratesben. A Bayern München teljesen szétesett, Thomas Tuchel lapátra kerül szezon végén, a döcögő bajorok pedig az RB Leipzig ellen próbálnak visszatérni a győztesek útjára – az oddsok Thomas Müllerék sikerét prognosztizálják.

A francia élcsapatok vasárnap lépnek pályára, az AZ Alkmaar-Ajax Eredivisie-találkozó szintén érdekesnek ígérkezik, de az igazán nagy meccseket délebbre érdemes keresni: a Real Betis-Athletic Bilbao, a Real Madrid-Sevilla és az AC Milan-Atalanta hármasból bátran lehet szemezgetni, a hétfői párosítások közül pedig az AS Roma-Torino és a Fiorentina-Lazio emelkedik ki. Egy vasárnapi kupameccsről sem szabad megfeledkezni: az angol Ligakupa döntőjében a Chelsea és a Liverpool találkozik a Wembleyben!

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az európai topligák mérkőzéseire és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!