Online sportfogadás: Több sportág rangadói

szeptember 15, 2023

Mozgalmas hétvége vár az online fogadás rajongóira. Lesznek többek között NFL-meccsek, folytatódik a Forma-1 és természetesen futballban és kézilabdában valódi nagyüzemre lehet készülni. Mi most utóbbi kettőre fogunk koncentrálni, hiszen a legjobb oddsok mellett topligás küzdelmekre, és persze több magyar érdekeltségű találkozóra készülhetünk.

Kezdjünk is rögtön a kézilabdával, hiszen ismét pályára lép mindhárom női BL-csapat. A Győr és a Loki ráadásul egymás ellen küzdenek majd. Ez a mérkőzés kifejezetten pikáns találkozónak ígérkezik, hiszen bár Ulrik Kirkely csapata egyértelműen erősebb, a debreceniek az előző években többször is megszorították az ötszörös BL-győztest.

A Ferencváros pedig ismét a lehetetlennel próbálkozik, hiszen Norvégiában próbálják meglepni a Viperst. A norvégok az első fordulóban kikaptak, így biztosan fontos lesz számukra ez a találkozó, bár az is tény, hogy a Fradi az előző szezonban is sokáig meccsben volt a Viperák otthonában.

Ha mindkét magyar érdekeltségű meccs érdekel, még nagyobb nyeremény ütheti a markod: köss egy fogadást legalább kettes kötésben, minimum 3000 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája meccsre és jóváírunk neked egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre!

Két remek futballmérkőzést ajánlunk a hétvégi kínálatból. Péntek este a Bayern München fogadja a Bayer Leverkusent, amely az egyik legkomolyabb kihívója lehet a bajoroknak ebben a szezonban. A Manchester United pedig a Brightont fogadja egy kifejezetten nehéz mérkőzésen, amelynek a tétjét tovább növeli, hogy a Vörös Ördögök elbukták legutóbbi találkozójukat.

A foci fogadás megszállótjai is jól járnak, ha több mérkőzésre fogadnak. Köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!