Online sportfogadás: Talpra áll José Mourinho csapata?

szeptember 1, 2023

Nem kezdte túlságosan ideálisan a szezont az AS Roma, ez azonban semmiképpen se tántorítsa el az online fogadás kedvelőit a fővárosiak Milan elleni mérkőzésétől, ugyanis elsőrangú találkozóra készülhetünk. A Roma két meccs alatt egy pontot szerzett, ám ebben nagy adagnyi balszerencse is volt, szinte biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan el fogják kezdeni gyűjtögetni a pontokat. A Milan viszont egyelőre remekül szerepel, sokan pedig már odáig merészkednek, hogy bajnokesélyesnek kiáltják ki a klasszikus nagycsapatot. 

A Fogadásépítő tökéletes opciónak tűnik erre a mérkőzésre. Köss egy fogadást legalább 3500 Ft értékben a Fogadásépítővel és jóváírunk neked egy 3500 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy szabadon választott labdarúgó fogadásra, akár egy másik Seria A találkozóra is. 

Az angol bajnokságban sem pihennek a hétvégén, sőt egy nagyon klasszikus rangadóra is sor kerül. Biztosak lehetünk abban, hogy a foci fogadás egyetlen rajongója sem akar lemaradni az Arsenal és a Manchester United derbijéről. Arteta és Ten Hag helyzete sem fényes, vannak sérültek és taktikai gondok mindkét csapatnál, de a válogatott szünet előtt nem kérdés, hogy ez a meccs lesz a fókuszban. 

Több izgalmas mérkőzés is vár ránk az angol bajnokságban, az Aston Villa és a Liverpool találkozója mindenképpen remeknek ígérkezik, de Kerkez Milos is pályára léphet a Bournemouth színeiben.

Ha több meccs is érdekel, köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!