Online sportfogadás: Tovább a megkezdett úton

október 11, 2023

A Pick Szeged egyelőre váratlanul jól szerepel az idei szezonban, nem véletlen vált a csapat az élő fogadás kedvelőinek titkos kedvencévé. Az edzőváltás és néhány játékos távozása miatt sokan visszaesést vártak idén a Szegedtől, ennek ellenére Kárpáti Krisztián remekül állja meg a helyét, és a csapat pályán nyújtott teljesítménye is sokkal jobb, mint várhattuk. Ennek az első két forduló tisztes veresége után egy Aalborg elleni győzelem lett az eredménye. A mostani ellenfél pedig a Kolstad lesz, amely együttes viszont épp ellentétes utat járt be. Nagy reményekkel indultak, de egyelőre nem tudták befutni azt a pályaívet, amit nekik szántak. A kézilabda fogadás kedvelői így nyugodtan reménykedhetnek abban, hogy újabb szegedi siker születik majd. 
A kézilabda BL-re hagyományosan sok ajánlattal készülünk: köss egy fogadást legalább kettes kötésben, minimum 3000 Ft értékben egy kézilabda Bajnokok Ligája meccsre és jóváírunk neked egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy tetszőleges kézilabda mérkőzésre, így akár a női válogatott aktuális meccseire is. 

Érdemes figyelemmel követni a másik magyar csapat, a Telekom Veszprém mérkőzéseit is. A bakonyi gárda jól kezdte a szezont, ám a legutóbbi két fordulóban már nem játszottak jól. Most viszont minden esélyük megvan arra, hogy a Porto ellen újra begyűjtsék a két pontot, egyértelműen ők lesznek a találkozó esélyesei. 
Ha érdekelnek a magyar érdekeltségű meccsek, más ajánlataink is vannak számodra: Nyerj két VIP jegyet a Liverpool – Manchester United mérkőzésre, amit december 16-án rendeznek és nézd a helyszínről a meccset! Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozás után a legalább 1500 Ft értékben fogadást kötni bármilyen labdarúgó mérkőzésre - például Eb-selejtezőkre - és máris részt veszel a nyereménysorsoláson, amit kizárólag magyar játékosaink számára rendezünk.