Online sportfogadás: tovább a megkezdett úton

január 17, 2024

A magyar kézilabda utóbbi éveinek talán legjobb mérkőzését láthattuk kedd este. Férfi válogatottunk évek óta nem látott minőségű játékot bemutatva győzte le Izlandot. A korábbi években is voltak nagy győzelmek magyar oldalon, ám olyan, amikor egy papíron erősebb csapatot olyan módon sikerült dominálni, nemigen.

Ezzel pedig olyan eredmény közelébe került a válogatott, amely minden túlzás nélkül történelmi lenne. Ehhez azonban jól kell teljesíteni a középdöntőben is, így jön négy olyan mérkőzés a kézilabda fogadás kedvelői számára, amelyet nem szabad kihagyni. Az első ellenfél az az Ausztria lesz, amely kicsiben ugyanazt csinálta meg, mint a magyar csapat. Számukra az ezen a tornán nagyon indiszponált spanyolok kiejtése jelentett bravúrt. A győzelem tehát egyáltalán nem biztos, az viszont igen, hogy mi ezúttal is hozzuk a legjobb oddsokat.

Mindeközben folytatódik az egyik legkülönlegesebb kontinenstorna, az Afrikai Nemzetek Kupája, amelyre szintén érdemes figyelni az online fogadás kedvelőinek. A csütörtöki játéknapon ráadásul remek mérkőzésekre kerül majd sor. Elefántcsontpart ellenfele Nigéria lesz, előbbi csapat egy győzelemmel már biztos továbbjutónak mondhatná magát. Az Egyiptom Ghána találkozó pedig az egész torna egyik legjobbja lehet, még akkor is, ha egyik csapat sem kezdte igazán jól a tornát.

Ráadásul ha fociról van szó, most még tovább emeljük a tétet, hiszen akár 50%-kal nagyobb nyereményt is hazavihetsz, ha kombinációs fogadást kötsz!