Online sportfogadás: Továbbjuthat a Fradi és a Debrecen?

március 22, 2024

Hány magyar csapat lesz ott a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében? Az egészen biztos, hogy a budapesti Final Fourban a legideálisabb esetben is csak két magyar gárda sikerére tippelhetnek a kézilabda fogadás rajongói, jelenleg viszont még a Győri Audi ETO KC, a DVSC Schaeffler és az FTC-Rail Cargo Hungaria is versenyben van a végső győzelemért. 

A Győr háza táján közel sincs minden rendben, Ulrik Kirkely-t kirúgták a Magyar Kupa elvesztése után, helyére Per Johansson, a holland női válogatott szövetségi kapitánya érkezett. A bajnoki bemutatkozás magabiztosan sikerült az Alba Fehérvár ellen, a BL-ben pedig csoportgyőztesként azonnal a legjobb nyolc közé került a klub, ahol a DVSC Schaeffler-Vipers Kristiansand küzdelem győztesével találkozik majd.

E párosításban az oddsok egyértelműen a legutóbbi három kiírást megnyerő norvég sztárcsapat mellett szóltak, de a Debrecen hazai pályán alaposan megszorongatta a címvédőt, egy hajszálon múlt a bravúr, ám végül egygólos hátránnyal utazhatnak Skandináviába Szilágyi Zoltán tanítványai. 

A magyar szurkolók természetesen bíznak a meglepetésben, már csak azért is, mert a DVSC győzelmével biztossá válna, hogy egy magyar csapatnak mindenképpen szurkolhatunk Budapesten. A tavalyi döntős és ezüstérmes Fradi szintén ott lehet az MVM Dome-ban, a szörnyű őszt követően a csoport utolsó továbbjutó helyét elérő zöld-fehéreknek azonban egyáltalán nem lesz könnyű dolgok.

Hiába prognosztizáltak a legjobb oddsok FTC-sikert a Brest Bretagne elleni odavágón, végül a francia csapat örülhetett a magyar fővárosban… A visszavágón a Magyar Kupa-győztesnek kétgólos hátrányt kell ledolgoznia, hogy a negyeddöntőben megmérkőzhessen a – tavalyi Final Four elődöntőjében drámai körülmények között legyőzött – Team Esbjerggel. Az idei szezonban kétszer is a dánok nyertek, van miért visszavágni!