Online sportfogadás: Ugyanaz a párosítás

november 22, 2023

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában most következik majd az a forduló, ami a nőknél már hétvégén megtörtént, azaz a csapatok azokkal az együttesekkel mérkőznek majd meg, akikkel egy körrel korábban is. Így erre a hétre tökéletesen igaz, hogy az együttesek már nem tudnak meglepetést okozni egymásnak, minden bizonnyal a keretek mélysége és a napi forma fog elsőrendűen dönteni.

Szerdán az OTP-Bank Pick Szeged meccsével kezdünk, a Kékek ellenfele a szezon egyik kulcsmérkőzésén az Eurofarm Pelister lesz. A macedón csapat múlt héten a saját szempontjából remekül kezdett Szegeden, idővel azonban elfogyott a lendület, illetve persze azzal is nehezen tudtak számolni, hogy Mikler Roland majd 60 százalékkal véd. A kézilabda fogadás kedvelői tehát bízhatnak a jó folytatásban, de közben arra is érdemes figyelni, hogy a legjobb ajánlatainkról ne maradjatok le. Töltsd fel a számládat és jóváírunk neked neked egy 25%-os befizetési bónuszt, akár 10 ezer Ft értékig!

Csütörtökön aztán természetesen jön a másik magyar csapat is. A Telekom Veszprém számára minden bizonnyal nem okoz majd óriási gondot a Celje legyőzése, de mivel mi természetesen ezen a meccsen is a legjobb oddsokkal várjuk az online fogadás kedvelőit, érdemes lesz figyelni a találkozóra. Ráadásul a kézilabda BL-re is vannak extra ajánlataink.