Online sportfogadás: Válogatott kérdések

november 20, 2023

A magyar válogatott győzelmével természetesen nem értek véget az izgalmak a nemzetközi futballban, még hétfő és kedd estére is maradtak remek találkozók. Némely meccseket azért lesz érdemes figyelni, mert még a továbbjutás is kérdéses a résztvevő csapatok számára, másik találkozókon viszont sokkal inkább a pályára lépő játékosok minősége lehet érdekes.

Természetesen a hétfő este kiemelten legérdekesebb találkozója  az Ukrajna Olaszország meccs lesz. Kezdjük a szilárd tényekkel: ha Olaszország nem nyeri meg ezt a mérkőzést, még akár az Európa-bajnokságról is lemaradhat,de legalábbis pótselejtezőre készülhet,  ami a legutóbbi torna címvédője számára óriási csalódás lenne. Pedig az ukrán csapat kifejezetten veszélyes, így biztosra semmiképpen sem mehet Luciano Spalletti együttese.

Természetesen most is különleges ajánlatokkal készülünk a mérkőzésekre. Köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Kedden a francia válogatott csoportjában is lehetnek izgalmak. Az persze teljesen biztos, hogy a Kylian Mbappé nevével fémjelzett együttes ott lesz a jövő évi kontinenstornán, de Görögország és Hollandia még pályázhat a további helyekre. Persze a görögöknek épp Franciaország ellen kellene csodát csinálnia, de Hollandiának is figyelnie kell Gibraltár ellen.

Most ráadásul az Unibettel könnyen jól járhatsz: nyerj két 15 000 Ft értékű ingyenes fogadást! Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozás után a legalább 1500 Ft értékben fogadást kötni bármilyen labdarúgó mérkőzésre és máris részt veszel a nyereménysorsoláson, amit kizárólag magyar játékosaink számára rendezünk.