Online sportfogadás: Véget ér a Manchester United európai kupaszereplése?

december 11, 2023

Közelednek az ünnepek, zárulnak a nemzetközi kupák csoportkörei, felkészülnek a foci fogadás szerelmesei! A keddi Bajnokok Ligája mérkőzéseken négy kvartett csapatai néznek farkasszemet egymással, ám a tét csak két csoportban igazán nagy – persze ez nem befolyásolja a 8 millió Ft nyereményalapú Bajnokok Ligája tippjáték kérdéseit, a helyes válaszokért hatalmas pénzdíjakat vághatnak zsebre a szerencsés játékosok.

A korábban kezdődő találkozók közül a PSV Eindhoven-Arsenal meccsen nem várható hatalmas hajtás: az angolok már megszerezték a kvartett első helyét, a hollandok a második pozícióban jutnak majd tovább, a Lens és a Sevilla viszont háborúba indul, melynek tétje a tavaszi Európa Liga-szereplés. A Napoli-Braga párharc győztese biztosan ott lesz az elitliga nyolcaddöntőjében, ugyanakkor hiába jósolnak hazai sikert az oddsok, a Partenopei rossz formáját látva bőven lehet esélye a vendégeknek. A Real Madrid már korábban megnyerte ezt a csoportot.

A Giuseppe Meazza Stadionban csoportdöntőt vív egymással az Inter és a Real Sociedad: jelenleg a – jobb gólaránnyal büszkélkedő – baszk gárda vezeti a négyest, de a Nerazzurri hazai pályán hozhatja a kötelezőt. A Salzburgnak otthon egy iksz, vagy egy egygólos vereség is elég lehet a Benfica ellen az EL-szerepléshez. A legnagyobb durranás pedig – nem csak a csapatok neve, de a tét miatt is – a Manchester United-Bayern München rangadó, ahol a hazaiaknak mindenképpen nyerniük kell, ha életben akarják tartani a továbbjutási reményeiket. Ám ez önmagában kevés, az FC Köbenhavn-Galatasaray mérkőzésnek döntetlenre kell végződnie, hogy bejussanak a legjobb 16 közé a Vörös Ördögök.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája mérkőzéseire és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!