Online sportfogadás: Végig ér a csodatini?

január 3, 2024

Az év elejének legizgalmasabb sporttörténete kétségtelenül Luke Littler útja. A fiatal dartsos épphogy elindulhatott élete első világbajnokságán, ám meg sem állt a döntőig. Ott viszont természetesen nem lesz egyszerű dolga: ellenfele az a Luke Humphries lesz, akit már a vb előtt is a legnagyobb esélyesnek kiáltottak ki. Nagy kérdés lesz, hogy Littler hogy bírja majd a terheket, hiszen sok játékosnak okozott már ez nehézséget az első vb-döntőjében. Ha viszont Littler ezt az akadályt is jól veszi, jól járnak az online fogadás kedvelői.

Ha nem lenne elég a finálé, fokozzuk tovább az izgalmakat, ugyanis most minden nap 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást vághatsz zsebre!

Csütörtökön elkezdődik a vízilabda Európa-bajnokság is. Nagyon furcsa idén a vizes sportágak versenynaptára, hamarosan egy világbajnokság is következik, de most még az Eb-re készülhetnek a csapatok. A magyar férfi válogatott ilyen szempontból kényelmes helyzetben van, hiszen a tavalyi vb megnyerése Varga Zsolt együttese számára már biztos olimpiai részvételt jelent. Ennek ellenére biztosak lehetünk abban, hogy a csapat ezen a tornán is a maximumát nyújtja majd, elsőként a szintén topcsapatnak számító Görögország ellen.

Pénteken a női válogatott is bemutatkozik a tornán. Új szövetségi kapitányi párossal kezdenek a lányok, különös módon éppúgy Görögország ellen. Gurisatti Grétáék szereplése az olimpia szempontjából is fontos, így a legjobb oddsok kedvelőinek érdemes lesz figyelni rájuk.