Online sportfogadás: Vajon kiesik a Bayern München?

március 4, 2024

Mindössze egyetlen hét maradt ki: már folytatódik is a Bajnokok Ligája, jönnek a nyolcaddöntők visszavágói, illetve a szokásos BL-tippjáték, amellyel hatalmas összeget nyerhetnek a foci fogadás szakértői. Az viszont biztos, hogy nem lesz egyszerű dolguk egyik-másik mérkőzés kapcsán.

Óriási meglepetésre a német rekordbajnok, a szezon előtt az elitliga megnyerésének egyik legfőbb esélyese, a Bayern München van a legnagyobb slamasztikában. Thomas Tuchel a szezon végén biztosan távozik a bajor kispadról, ám ez jelen pillanatban aligha boldogítja a Bőrnadrágosok híveit, hiszen a Bundesligában a Bayer Leverkusen fél kézzel már fogja a salátástálat, míg a BL nyolcaddöntő odavágóján Rómában, a Lazio vendégeként kaptak ki. Az oddsok alapján hazai pályán toronymagas esélyesnek számítanak a németek a siker óta csak bukdácsoló Sasok ellen, de Maurizio Sarri legénysége mindent megtesz majd az egygólos előny megtartásáért.

A Kylian Mbappét mostanában jegelő Paris SG a Real Sociedad otthonában próbálja meg megőrizni a kétgólos fórt: ebben a nyáron – minden bizonnyal – távozó francia szupersztár is sokat segíthet. A címvédő és ismét a Bajnokok Ligája döntőjébe vágyó Manchester City a hétvégén győzelemmel abszolválta a városi derbit, az FC Köbenhavn elleni manchesteri ütközet pedig minden bizonnyal ujjgyakorlat lesz a komoly előnnyel érkező égszínkékeknek. A Real Madrid szűken nyert az RB Leipzig otthonában, a továbbjutás viszont – papíron – még így sem forog(hat) veszélyben.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőire és zsebelj be akár 50%-kal megnövelt nyereményt!