Online sportfogadás: Zártkapus csoportrangadó Belgrádban

szeptember 6, 2023

Az év legfontosabb meccsén lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott csütörtök este, Belgrádban. Marco Rossi tanítványai jelenleg veretlenül vezetik az Európa-bajnoki-selejtezők G csoportját, miután Litvániát és Bulgáriát legyőzték, Montenegró legjobbjai ellen pedig döntetlent értek el. Szerbia ugyancsak hét pontot gyűjtött, Szófiában ikszelt Dragan Stojkovic csapata, melynek célja egyértelműen a csoportgyőzelem – az oddsok alapján ez egyáltalán nem tűnik lehetetlen küldetésnek.

Persze ehhez a Szoboszlai Dominik vezette magyar csapatnak is lesz egy-két szava: tétmeccsen legutóbb a Nemzetek Ligájában találkoztak egymással a két ország legjobbjai, akkor Belgrádban magyar győzelem, Budapesten pedig döntetlen született. Ezzel a forgatókönyvvel alighanem most is kiegyeznénk: ráadásul – ahogy három évvel ezelőtt – a szerbek legjobbjai csütörtök este sem számíthatnak a hírhedt szurkolótáborukra, üres lesz a Rajko Mitic Stadion, ami szintén a magyarok malmára hajtja a vizet.

Természetesen a szerb-magyar rangadó lesz a forduló legjobban várt összecsapása, de további izgalmas mérkőzések közül is szemezgethetnek a futball fogadás rajongói: a szintén a G csoportban rendezett Litvánia-Montenegró meccs kiemelt figyelmet élvez, de a Csehország-Albánia, a Hollandia-Görögország és a Franciaország-Írország találkozókat is érdemes lehet megnézni. A pénteki felhozatalból a Grúzia-Spanyolország párosítás csoportrangadónak tekinthető: Skócia mögött már csak egy hely kiadó az A jelű ötösben.

Válogass a legjobb oddsok közül, majd fogadj kötésben az Európa-bajnoki selejtezőkre és zsebelj be akár 30%-kal megnövelt nyereményt!