Online sportfogadás: Zárul a csoportkör

február 16, 2024

A kézilabda fogadás és a legjobb oddsok kedvelői számára jön a szezon egyik legizgalmasabb hétvégéje. A női Bajnokok Ligájában véget ér a csoportkör, azaz az eddigieknél is nagyobb helyezkedésre lehet számítani, mindenki kalkulál, hogy kivel játszhat majd a folytatásban. A magyar együttesek közül a Győr már jó helyzetben ilyen szempontból: biztos csoportelsőként csak arra kell figyelniük a Brest Bretagne elleni mérkőzésen, hogy javítsák az elmúlt hetek botlásait.

A Debrecen számára mérsékelt a tét, valamennyi esélyük van még a csoport ötödik helyére, de reálisabb a hatodik hely. A cél itt az lehet, hogy szépen zárják az egyébként remek BL-szereplést. A Ferencváros viszont csak akkor nyugodhatna meg a továbbjutást illetően, ha pontot szerezni a Metz otthonában, ami bizony a tavalyi csoda ellenére sem lesz egyszerű feladat. Ha ez nem sikerül, másnap minden szemnek a Rapid Bukarest-Esbjerg mérkőzésre kell tapadnia, egy román pontszerzés ugyanis végzetes lehet a zöld-fehérek szempontjából.

Az biztos, hogy nálunk nem maradsz le semmilyen izgalomról, ráadásul ha a futball terén is érdekel az élő fogadás, egy különleges ajánlatunk is van számodra. Vegyél részt a kizárólag magyar játékosaink számára heti rendszerességgel tartott fogadás bajnokságunkban, és nyerj minden héten akár 65 000 Ft értékű ingyenes fogadást! A játék végén pedig akár a foci BL döntőre vagy az Európa-bajnokságra is eljuthatsz.