Online sportfogadás: Zárulnak az európai selejtezők

augusztus 30, 2023

A nyár foci fogadás szempontjából legfontosabb eseményei mindig az európai kupasorozatok selejtezői,  amelyeken eldől, ősztől melyik kisebb csapatokat láthatjuk együtt játszani a legnagyobbakkal.

Erre a hétre pedig a visszavágók maradtak, így sok gólra és hatalmas izgalmakra számíthatunk. Az AEK Athén egygólos hátrányt próbál ledolgozni az Antwerpen ellen, akárcsak a tavaly is a főtáblán szereplő Köbenhavn ellenfele, a lengyel Rakow. De a legdrámaibb párharcnak a PSV Eindhoven és a Glasgow Rangers viadala számít, hiszen itt 2-2-es döntetlenről indul a második felvonás. 

Az online fogadást mindig remek ajánlatokkal tesszük izgalmassá. Vegyél részt ebben a kizárólag magyar játékosok számára indított promócióban és vágj zsebre 15 000 Ft értékű ingyenes fogadást. Ehhez mindössze 1500 Ft értékben kell fogadnod egy szabadon választott labdarúgó mérkőzésre. 

A csütörtöki napra is maradtak izgalmas események az élő fogadás kedvelőinek. A kisebb európai kupasorozatok selejtezőinek listázását azzal kell kezdenünk, hogy a Ferencváros a továbbjutás küszöbén áll a Vilnius ellen, és nem is valószínű, hogy a 4-0-ás előnyét kiadja a kezéből a magyar bajnok. Az általunk kínált legjobb oddsok szerint a legkiélezettebnek a skót Aberdeen és a Hacken mérkőzése ígérkezik, hiszen itt az első derbi 2-2-vel zárult. 

Ha több meccsre is biztos tipped van, köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!