Online Sportfogadás: Érdekfeszítő hétvége elé nézünk

február 22, 2019

A topligák rangadói mellett egy kupadöntő is színesíti a hétvége sportfogadás programját. Vasárnap késő délután a Chelsea és a Manchester City méri össze erejét a Ligakupa fináléjában. Az összecsapásra már most a legjobb oddsok álnak rendelkezésre, de természetesen a mérkőzés ideje alatt az élő fogadás is elelérhető lesz. Kupadöntőről lévén szó, érdemes lesz kihasználni az utóbbi lehetőséget is, mert egy ilyen kiélezett helyzetben bőven van esély meglepetésre – még akkor is, ha a Chelsea nem számít kimondottan esélyesnek.

Előtte szombaton még megéri figyelemmel követni a Sevilla–Barcelona csatát is a spanyol bajnokságból, ugyanis most 25%-os élő nyereménynövelővel köthető fogadás a bajnokira. A promóció részleteit a linken találod: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/live-streaming-extra

Persze nem feledkezhetünk meg a vasárnap délutáni Manchester United–Liverpool rangadóról, mint ahogy arról sok-sok izgalmas más sporteseményről sem, melyeknek te is aktív részese lehetsz, ha az online sportfogadás mellett teszed le a voksod!