Online sportfogadás: Éremesélyesek a medencében és a páston

július 26, 2021

Szilágyi Áron sorozatban harmadszor is olimpiai bajnok lett egyéniben, azonban a csapatsiker még hiányzik a dicsőséglistájáról. Remélhetőleg nem sokáig: az oddsok alapján a magyar férfi kardcsapat harcban lehet a dobogó legfelső fokáért. Decsi Tamás, Gémesi Csanád, Szatmári András és Szilágyi Áron négyeséhez hasonlóan pedig te is csúcsra törhetsz és Nyerő Szériába kerülhetsz! 

A páston túl, a medencére is érdemes figyelni: az úszás fogadás kedvelői a megtett tétek mellett, honfitársaik sikeréért is szoríthatnak. Milák Kristóf győzelme szinte biztosnak tűnik 200 méter pillangón, amely számban Kenderesi Tamás is ott van az éremesélyesek között, míg Hosszú Katinka 200 méter vegyesen elsőszámú favoritnak számít. Fogadj mindhárom úszó futamára – vagy az ötkarikás játékok bármelyik három eseményére – legalább 3500 Ft értékben és máris egy 3500 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat! 

Ha még tapasztalatlan vagy sportfogadás terén, adunk néhány tippet, hogy mire érdemes felhasználni a kapott fogadást: tatamira lép Özbas Szofi, Ungvári Attila és Tóth Krisztián is, míg Berecz Zsombor a vízen, a férfi és a női vízilabda-válogatott, illetve Kapás Boglárka pedig a vízben harcol majd a győzelemért. És akkor még a női kézilabda-válogatott Brazília elleni összecsapását meg sem említettük…

Kövesd az olimpiai játékokat az Unibettel, ahol a legjobb oddsok, élő fogadás funkció, valamint megannyi sportfogadás bónusz és promóció vár!