Online sportfogadás: Érzelmektől fűtött rangadó az Üllői úton

július 20, 2022

Megvolt a bemelegítés, jöhet az első komolyabb ellenfél a Fradi számára! De vajon tényleg olyan könnyű volt a Tobol elleni párharc? Az első mérkőzésen, Kazahsztánban egy igazán gyenge mérkőzést láthattak a futball fogadás és a zöld-fehérek rajongói. A nulla-nullás döntetlen azt jelentette, hogy Budapesten, a Groupama Arénában nyerni kell Sztanyiszlav Csercseszov csapatának.

A győzelmi kényszer vagy az orosz mester szavai meg is tették a hatásukat: a Fradi nagyon erősen kezdett, a 21. percben már hárommal vezetett a regnáló magyar bajnok, a vége pedig valódi kiütés lett. Öt-egy. Jöhet a Slovan Bratislava, amely kínkeservesen jutott tovább a georgiai Dinamo Batumi ellenében. A Fekete-tenger partján hosszabbításra került sor, a Slovan pedig a 115. és a 120+3. percben szerzett gólokkal lőtte tovább magát a következő körbe.

Az oddsok alapján hazai pályán toronymagas esélyesnek számít a Ferencváros, amely jó eséllyel pályázik a továbbjutásra is. Köss egy fogadást legalább 2000 Ft értékben a Zöld Sasok meccsére vagy az Európa Konferencia Liga selejtezőjében szereplő három magyar csapat (MOL Fehérvár, Puskás Akadémia, Kisvárda) mérkőzéseinek egyikére és rögtön egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadás üti a markodat!

Ez még nem minden, ugyanis a Fradi – Slovan meccs közben kockázatmentes élő fogadás is köthető. Ha kötsz egy élő fogadást meccs közben és esetleg nem jön be a jóslatod, akkor 3000 forintig visszatérítjük a téted bónuszpénz formájában.

Nem csak az Üllői úti találkozó tart lázban, de a Bajnokok Ligája selejtezőjének többi meccse is? Szemezgess a legjobb oddsok közül és tippeld meg a Fenerbahce, az Olympiakosz vagy éppen a Sheriff Tiraspol összecsapásainak kimenetelét: most megéri kötésben fogadni, hiszen akár egy 10, 20 vagy 30 százalékos nyereménynövelő is a tiéd lehet! Hiába, a csúcsfutballhoz a legjobb ajánlatok dukálnak!