Online sportfogadás: Évzáró forduló három topligában

december 22, 2021

Már csak egyetlen meccsnap és jöhet a téli szünet: Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban a mai napon véget érnek a bajnoki csatározások, hogy aztán másfél-két hét pihenő után, újult erővel folytatódjon a harc az aranyéremért. Ez azt is jelenti, hogy a futball fogadás szerelmeseinek nincs sok ideje, villámgyorsan kell válogatniuk a legjobb oddsok közül, majd feladni a szelvényeket, rajta a Ligue 1, a La Liga és a Serie A rangadóival. Nem akarsz kapkodni? Nézd élőben az előbb felsorolt bajnokságok bármelyik mérkőzését az Unibet BetStream szolgáltatásával, és használd ki az élő fogadás funkció adta lehetőségeket!

Tapasztalt játékos vagy, de már unod a csapatsportokat? Akkor irány London és az Alexandra Palace, ahol a világ legjobb dartsjátékosai állnak a dobóvonal mögé, hogy elképesztő kilencnyilasokkal és kiszállókkal kápráztassák el a közönséget. José de Sousa, Rob Cross, Mensur Suljovic és Nathan Aspinall is a tábla elé áll, a show pedig már a legjobb 32 között is garantált, ráadásul a PDC-világbajnokság a két ünnep között is folytatódik! Fogadj legalább 3500 Ft értékben a kedvenceid mérkőzéseire és egy 1500 Ft értékű ingyenes fogadás lesz a tiéd – figyelem, ez az ajánlat a világbajnokság minden napjára érvényes!

Már csak pár nap vannak hátra az adventi időszakból, azaz egyre nagyobb és nagyobb nyeremények várnak az Unibet adventi naptárában – tarts velünk az ünnepi időszak végéig és csapj le a fantasztikus sportfogadás bónuszokra!