Online sportfogadás: Újra BL-meccsen lép pályára a Fradi

november 23, 2020

Folytatódik a Fradi szereplése a Bajnokok Ligájában. A zöld-fehérek ismét a Juventus ellen lépnek pályára kedd este, tehát némiképp előre lehet gondolkodni a legjobb tippeken és az ezzel járó sportfogadás megkötésén, illetve az élő fogadás mellett is dönthetünk.

A budapesti találkán Andrea Pirlo csapata 4-1-es győzelmet aratott a Ferencváros felett és most is a magabiztos győzelem a céljuk. A torinóiakra nagyon nehéz mérkőzések várnak karácsonyig a Serie A-ban és a BL-ben egyaránt, szóval a csapat szeretné minél hamarabb letudni a továbbjutást.

A Juve – Fradi kilenckor kezdődik, előtte azonban extrém magas oddsok várják azokat, akik a 18:55-kor kezdődő mérkőzésekre fogadnak. A promóció alapján a meccsek végkimenetelét kell megtippeljük és az online sportfogadás világában elérhető legjobb oddsok máris a birtokunkba jutnak!

Emellett változatlanul folytatódik a Fradi BL-mérkőzéseire vonatkozó promóció. A meccsek alatt kockázatmentes élő fogadás köthető 3500 Ft értékig és ha ezt mindhárom hátralévő csoportmeccs alatt megjátsszuk, akkor egy 5000 Ft értékű ingyenes fogadás a jutalmunk.