Online sportfogadás: Úton az Eb-re

március 24, 2023

A soron következő hétvége a válogatott meccsekről fog szólni, hiszen beindul a nagyüzem az Eb-selejtezőkben. Bár látszólag nincs nagy jelentősége az első fordulós találkozóknak, a sorsolás szeszélyeinek köszönhetően akár már egy ilyen pontvesztéssel is nehéz helyzetbe lehet kerülni (ott lebeghet a szemünk előtt Olaszország példája). 

Ráadásul a meccsek beosztása is úgy alakult, hogy gyakorlatilag minden napra jut egy kiemelt mérkőzés és néhány egyéb érdekes találkozó is. A pénteki program legizgalmasabb derbije a Franciaország-Hollandia rangadó lesz, hiszen két olyan csapat csap majd össze, amely remekül szerepelt a tavalyi vb-n. Szombaton érdemes lesz figyelni a Spanyolország-Norvégia és a Horvátország-Wales mérkőzésekre, ugyanis bár van egyértelmű esélyes, a meglepetés sem kizárható ezeken a találkozókon. De vasárnap sem szabad pihennie az online fogadás kedvelőinek, hiszen Olaszország és Portugália is pályára lép. 

Az ilyen meccsdömpingek során érdemes lehet több találkozóra fogadni. Köss egy előzetes fogadást kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!

Arra pedig már előzetesen is érdemes lehet készülni, hogy a magyar válogatott hétfői, Bulgária elleni mérkőzése során remek ajánlattal készülünk az élő fogadás iránt érdeklődők számára. 

Hétvégén emellett két fontos kézilabda mérkőzést is rendeznek. A Ferencváros négygólos előny tudatában fogadja a Buducsnoszt Podgoricát, így Elek Gábor csapatának nem nagyon kell izgulnia a továbbjutás miatt. Az OTP-Bank Pick Szeged viszont a Tatabányához látogat, és a hétközi nagy vereség után nem lesz könnyű ez a bajnoki találkozó sem.