Online sportfogadás: A BL koronázza meg a hét első felét

február 21, 2022

Az igazi futballtavasz kezdetét mindig a Bajnokok Ligája visszatérése jelzi. Ez most sincs másként, múlt héten már elkezdődtek a nyolcaddöntős párharcok, most pedig jön négy további összecsapás.

Koncentráljunk most a keddi mérkőzésekre. Közös jellemzője a két párharcnak, hogy mindkettő simának tűnik papíron, azonban egyáltalán nem lenne meglepő, ha szoros meccseket látnánk, a legjobb oddsok mellett tehát igazi csemegék várhatóak. A címvédő Chelsea ellenfele a francia Lille lesz, az angolok dolgát nehezítheti majd, hogy Chilwell és Hudson-Odoi sem állhat majd Thomas Tuchel rendelkezésére. A cél azonban így is az lesz, hogy hazai pályán előnyt szerezzenek.

A télen megerősödő Juventus Spanyolországban, a Villareal ellen lép pályára, az olaszok dolgát pedig szintén nem könnyítik meg a hiányzók, többek között Paolo Dybala sem lép majd pályára.

Ha az izgalmas meccsek mellett nyerni is szeretnél, vegyél részt az Unibet Bajnokok Ligája tippjátékában, és nyerj akár 8 millió forintot. 

A kézilabda fogadás kedvelőinek sem kell szomorkodnia. A hét második felében következő Bajnokok Ligája meccsek előtt ugyanis kedden az Európa-liga is folytatódik. Szerencsére a férfi mezőny igen sűrű, épp ezért a második számú kupa is aranybánya a sportfogadás szempontjából. A hazánkban is jól ismert Chema Rodriguez Benficája az orosz Csehovszkije Medvegyivével csap össze, a Lemgo a Nantes ellen lép pályára, a Tatabányának pedig egy Sporting elleni bravúrra lenne szüksége a továbbjutási esély megtartása érdekében.

Ha több meccs is érdekel, fogadj kötésben és vágj zsebre akár 30%-kal megnövelt nyereményt!