Online sportfogadás: A darts-vb döntőjével kezdődik az év első hete

január 3, 2022

Egyetlen mérkőzés van már csak hátra a 2022-es PDC-dartsvilágbajnokság küzdelmeiből: a finálé! Michael Smith vagy Peter Wright? „Bully Boy” vagy „Snakebite”? Anglia vagy Skócia? Egyértelműen a két legjobban teljesítő játékos verekedte be magát a döntőbe, már csak az a kérdés, ki fog ki jobb napot ma este. Smithnek eddig egy elveszített finálé került be a neve mellé, míg Wright mérlege 1-1, 2020-ban övé lett a Sid Waddell-trófea. Az oddsok alapján Wright számít esélyesnek, de megeshet, hogy a darts fogadás régi motorosai Smithre és a meglepetésre voksolnak!

Maradunk a szigetországban, ám a nyilak után, ezúttal a labdáé a főszerep: pályára lép a hektikusan teljesítő Manchester United, amelynek mindent meg kell tennie azért, hogy végre hosszan tartó Nyerő Szériába kerüljön! A „Vörös Ördögök” ugyanis csak a tabella hetedik helyén szerénykednek, ami még a legoptimistább szurkolók számára is nehezen megemészthető pozíció… Válogass a legjobb oddsok közül és tippelj a Manchester United-Wolverhampton Wanderers mérkőzésre, ha pedig további izgalmakra vágysz: a La Liga három hétfői találkozója csak rád vár!

A hétfői futball fogadás ünnep után, a hét közepéig elcsendesülnek a labdarúgó ligák, így érdemes lehet Amerika és a major sportok felé fordulni. Kedd hajnalban érkezik a Pittsburgh Steelers-Cleveland Browns rangadó az NFL Monday Night Football keretein belül, míg az NBA valóságos meccsdömpinggel kecsegtet: 15 mérkőzést rendeznek kedd és szerda hajnalban, köztük a Brooklyn Nets-Memphis Grizzlies és a Golden State Warriors-Miami Heat rangadókat – azaz keményen egymásnak feszülnek a két főcsoport legjobb formában lévő csapatai!