Online sportfogadás: A Fradi az EL-be, a Fehérvár az Ekl-be vágyik

augusztus 17, 2022

A múlt héten eldőlt, hogy a 2022-2023-as szezonban sajnos nem szerepel majd magyar csapat a legnívósabb európai kupasorozatban. Az oddsok alapján a Ferencváros továbbjutása nem lett volna nagy meglepetés, ám a mutatott játék alapján teljesen megérdemelten jutott be a Bajnokok Ligája playoff-körébe a Qarabag, amely – kihasználva a hazai csapat hibáit – magabiztos győzelmet aratott az Üllői úton. A Fradinak tehát maradt az Európa Liga selejtező és az ír Shamrock Rovers gárdája.

A magyar bajnok saját közönsége előtt kezdheti meg a párharcot, amelynek toronymagas esélyese, ugyanakkor hiba lenne alábecsülni a szigetországi klubot, amely rendszerint könnyedén diadalmaskodik hazája pontvadászatában. Persze, ugyanez a mondat igaz az FTC esetében is, azonban futball fogadás szempontjából igencsak kiszámíthatatlanok a zöld-fehérek, gondoljunk csak a BL-selejtezőkön mutatott hektikus teljesítményekre – itt viszont csak a győzelem elfogadható!

A Fradi mérkőzése után folytatódik a „magyaros kupaeste”, hiszen a MOL Fehérvár is elverekedte magát a rájátszásig, a piros-kékek az Európa Konferencia Liga csoportköréért hajtanak, a sorsolás azonban nem volt túlzottan kegyes hozzájuk. A legjobb oddsok sima Köln továbbjutást jósolnak, nem véletlenül: nem sok kétség férhet hozzá, hogy a „kecskések” jóval nagyobb játékerőt képviselnek, mint a fehérváriak, akiknek annyi előny jutott, hogy hazai pályán zárják a párharcot. Egy esetleges németországi döntetlen esetén ez óriási fegyvertény lehet, ugyanakkor a kölni fanatikusok már jelezték: óriási számban kísérnék el kedvenc csapatukat az idegenbeli túrára. A MOL Fehérvárra a szezon legkeményebb mérkőzései várnak!