Online sportfogadás: A katari torna előtti utolsó klubmérkőzések következnek

november 11, 2022

Alig több mint egyetlen hét választ el minket a foci kezdetétől, de a világ legjobb játékosai még mindig nem az év legnagyobb futballeseményével foglalkoznak, hiszen ezen a hétvégén még klubcsapataikban kell maradandót alkotniuk. Persze, az is megeshet, hogy nem ez lesz az elmúlt időszak legkompetitívebb bajnoki fordulója, miután senki nem akar úgy járni, mint például Sadio Mané, aki az utolsó pillanatban sérült meg és aligha utazhat el Katarba…

Mindenesetre a Bayern Münchennek a szenegáli sztár nélkül is győznie kell a Schalke ellenében. Szintén három pontra lenne szüksége a hétközben betliző Dortmundnak, ám a Mönchengladbach nem adja majd olcsón a bőrét, ahogy az RB Leipzigre is nehéz meccs vár a Werder Bremen otthonában. Spanyolországban a Copa del Rey izgalmai borzolják a kedélyeket, míg Franciaországban, Olaszországban és Angliában teljes fordulót rendeznek.

A futball fogadás rajongóinak Itália lehet a legszimpatikusabb célpont ezen a hétvégén, hiszen az Atalanta-Inter, az AC Milan-Fiorentina és a Juventus-Lazio rangadók kapcsán mind-mind a legjobb oddsok közül válogathatnak. A Torino római vendégjátéka sem ígérkezik rossz csörtének, akárcsak Franciaországban a Monaco-Olympique Marseille déli derbi, ahol a parázs hangulat garantált!

Az oddsok alapján a Newcastle United-Chelsea mérkőzés lesz a Premier League hétvégi fordulójának legkiélezettebb meccse, a többi nagycsapat – papíron – gyengébb ellenfelet kapott, habár a Manchester United megizzadhat a Fulham otthonában, sőt… Fogadj legalább 1500 Ft értékben a hétvégi labdarúgó-mérkőzésekre vagy bármelyik másik sporteseményre és szállj harcba a 320 ezer Ft extra készpénznyereményért!